O nama

1998. godine, Danijel Švetak vlasnik firme IZO-MONT Švetak d.o.o. nakon završene strojarske srednje škole smjer alatničar i obaveznog vojnog roka sa samo 20 godina starosti sa skromnim skupljenim financijskim iznosom odlučio se na otvaranje vlastitog poslovanja te je otvorio obrt „Trgovački obrt Švele“ koji se u početku bavi trgovinom nespecijaliziranih proizvoda . Sa željom i vizijom da u budućnosti pokrene i vlastitu proizvodnju paralelno sa vođenjem obrta kreće na obuku za proizvodnju i montažu izolacijskih obloga najprije u Njemačkoj 2 godine te nakon toga sljedeće 4 godine u Austriji.

Nakon skupljenog iskustva obrt uz prodaju počinje i sa montažom i proizvodnjom izolacijskih obloga te se mijenja naziv obrta u „ IZO-MONT Švetak „ u samom početku proizvodnja se odrađivala samo za potrebe naše montaže.

2004. godine gradi se novi proizvodno poslovni objekt na istoj adresi i otvara se firma IZO-MONT Švetak d.o.o. koju kao takvu poznajemo i danas.

Zbog povećanja obima posla 2012. godine otvara se podružnica u Njemačkoj pod nazivom“ IZO-MONT Švetak“ sa kojom se odrađuju usluge proizvodnje izolacijskih obloga i ostale metalne galanterije kao i montaža istih za poslovne partnere u Njemačkoj.

Ulaskom Hrvatske u EU „IZO-MONT Švetak d.o.o.“ nastavlja sa radom na inozemnom tržištu kao i u Hrvatskoj samo sa glavnom filijalom u Hrvatskoj dok se podružnica u Njemačkoj kao i obrt zatvaraju. („Trgovački obrt Švele“ nagrađen je upisom u Zlatnu knjigu od strane zavoda za poslovna istraživanja)

Danas je tvrtka IZO-MONT Švetak d.o.o. jedna od vodećih tvrtki u Republici Hrvatskoj po proizvodnji izolacijskih obloga sa najmodernijim CNC strojevima i potpuno automatiziranim proizvodnim pogonom.

Vlasniku i direktoru firme IZO-MONT Švetak d.o.o. Danijelu Švetak dodijeljeno je 2017. i 2018. godine Priznanje i Zahvalnica od Hrvatske obrtničke komore za doprinos na poticanju i razvoju obrtništva kao i od županije i općine za promociju i razvoj.

IZO-MONT Švetak d.o.o. se od 2013. godine pa do danas nalazi medu prvih 2% u odnosu na sve ostale firme i poslovne subjekte u Republici Hrvatskoj prema kvaliteti poslovanja za sto također posjeduje navedeni certifikat o kvaliteti.

U nastojanju održavanja kvalitete proizvoda i danas redovito pohađamo razne edukacije i tečajeve.

 

Imate li pitanja vezano uz naše usluge, svakako nas kontaktirajte